Još jedan sveštenik uhapšen sa drogom

Izvor: B92, 20.Mar.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan sveštenik uhapšen sa drogom

Kraljevo -- Policija iz Kraljeva uhapsila sinoć oko 20 sati S. M. (26), sveštenika iz Kruševca, kod koga je pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina.

Njemu je određen pritvor, a policija ispituje da li ima veze sa prethodnim slučajem dilovanjem droge u kom je učestvovao M. J., paroh crkve u naselju Savinac u Požegi, saznaje "Blic".

Policija je saopštila da su pripadnici MUP-a u Vrnjačkoj Banji uhapsili su S.M. (1992) sa područja Kruševca, zbog postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na ulazu u Vrnjačku Banju, u automobilu „opel astra“, kruševačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni, ispod suvozačevog sedišta, pronašla kesicu sa 52,30 grama kanabisa i paketić sa 55,10 grama amfetamina, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.

Po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu u Kraljevu.

Podsetimo, u Mrčajevcima su krajem februara uhapšeni sveštenik M. J. i veroučitelj Z. M. zbog krijumčarenja 27 kilograma skanka.

Kako je tada javio čačanski portal Morava info, pozivajući se na izvor blizak istrazi, veroučitelj je prilikom provere automobila u Mrčajevcima bio preobučen u ženu. Pretpostavlja se da se Zoran M. maskirao u ženu kako bi vozač i suvozač delovali kao par. Navedeno je i da prilikom hapšenja sveštenik nije bio u mantiji.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen još jedan sveštenik zbog dilovanja droge

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2018

Prilikom kontrole vozila u kojem se S.M. sam nalazio, policija je pronašla i zaplenila 52 grama kanabisa i oko 55 grama amfetamina VRNjAČKA BANjA – Pod sumnjom da je (pre)prodavao drogu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sinoć su, kako nezvanično saznajemo, u Vrnjačkoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Uhapšen još jedan sveštenik zbog droge

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2018

KRUŠEVAC - Poslije sveštenika Milana Jordovića iz Požege, koji je sa vjeroučiteljem transvestitom prije manje od mjesec dana pao sa 27 kilograma skanka, danas je uhapšen i pop iz Kruševca koji je dilovao travu i amfetamine!..Policajci iz Vrnjačke Banje sinoć su oko 20 sati kod Stefana Mitrović,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uhapšen još jedan sveštenik sa skankom i amfetaminima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2018

Policija iz Kraljeva uhapsila je sinoć oko 20 sati S. M. (26), sveštenika iz Kruševca, kod koga je pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina...Policijska uprava Kraljevo je saopštila da je na ulazu u Vrnjačku Banju u automobilu "opel astra", kruševačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.