Izvor: Blic, 10.Jul.2020, 15:07

JUTKA KRIV! Bivši čelnik opštine Brus osuđen na TRI MESECA ZATVORA

Milutin Jeličić Jutka, bivši čelnik opštine Brus, u Osnovnom sudu u Kruševcu proglašen je krivim za nedozvoljene polne radnje i osuđen na tri meseca zatvora. Iako je prethodno prisustvovao ročištu, nakon pauze se nije pojavio na izricanju prsude.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutka osuđen na tri meseca zatvora

Izvor: B92, 10.Jul.2020

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, osuđen je na tri meseca zatvora...Podsetimo, ranije u toku dana Tužilaštvoje zatražilo jedinstvenu kaznu zatvora od 7 meseci zatvora...Jutka se prethodno izjasnio da mu je ceo postupak politički napakovan.

Nastavak na B92...

Milutin Jeličić Jutka osuđen na tri meseca zatvora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jul.2020

Bivši predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić- Jutka prvostepeno je osuđen na tri meseca zatvora za nedozvoljene polne radnje pred Osnovnim sudu u Kruševcu. Odbrana ima pravo žalbe u roku od osam dana. Tužilaštvo je za Jeličića tražilo jedinstvenu kaznu od sedam meseci zatvora. Osnovno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.