Glavni ubica kavačkog klana u zatvoru BRUTALNO PRETUKAO ubicu kruševačkog dona

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni ubica "kavačkog klana" u zatvoru BRUTALNO PRETUKAO ubicu kruševačkog "dona"

Sukobili se iza rešetaka

Podgoričanin Mario Milošević, blizak "kavčanima", koji je uhapšen u Prištini po poternici Crne Gore, u pritvoru je pretukao Miću Uroševića, zvanog Četnik, osuđenog u Nišu za ubistvo, a u Kosovskoj Mitrovici osumnjičenog za likvidaciju Kruševljanina Dejana Steljića.

Ilir Keljmendi, direktor zatvora u Prištini, potvrdio je medijima da je Milošević pretukao Uroševića.

- Pritvorenik Milošević napao je pritvorenika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uroševića u sali za rekreaciju. Nekoliko puta ga je udario dok su igrali šah - rekao je Keljmendi, ne želeći da iznosi više detalja jer se slučajem sada bavi policija.

OTKRIVENO KO JE UBICA SA BANOVOG BRDA: Utvrđen identitet muškarca u beloj jakni (FOTO)

Tužilac Osnovnog suda u Prištini Armend Hamiti potvrdio je da je protiv Miloševića istraga sada proširena i na nanošenje teških telesnih povreda.

Aleksinčanin Mića Urošević, zvani Četnik, koga je pretukao Milošević, uhapšen je krajem decembra 2017. godine u Kosovskoj Mitrovici, a osumnjičen je za ubistvo Dejana Steljića, vođe jedne od kruševačkih kriminalnih grupa. Urošević je skoro četiri godine bio u bekstvu, a Srbija je za njim raspisala i međunarodnu poternicu jer je pravosnažno osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva Aleksandra Jocića (29) iz Aleksinca i ranjavanja Saše Dudića (38), u januaru 2014. godine. Prilikom hapšenja kod njega su nađena lažna dokumenta na ime Dejan Perović, ali je tzv. kosovska policija ubrzo utvrdila njegov pravi identitet i ustanovila da ga potražuju i nadležni organi Srbije. Od tada je u pritvoru u Prištini, a u istrazi je utvrđeno da je sukob između Uroševića i Steljića, zvanog Deki Bosanac, posle pijanke, počeo zbog žene, a ne kriminalnih poslova.

ZBOG NJEGA BACILI BOMBU NA KUĆU KOŠARKAŠA: Ko je ubijeni na Banovom brdu i da li je likvidacija bila greška?!

Navodno, Steljić je vređao ženu sa kojom se Urošević viđao, pa mu je prekipelo, pa je u naselju Bošnjačka mahala pucao i usmrtio druga.

I dok je Urošević "pao" zbog žene, Milošević je 17. jula uhapšen u prištinskom naselju Kalabrija, pod punom "ratnom opremom".

U štek-stanu nađeni su droga, ilegalno oružje i dokumenta na ime Miroslav Kostić. Pravosuđe u Prištini je zbog narkotika i oružja protiv njega pokrenulo istragu, a u toku je i ekstradicioni postupak jer je Crna Gora za njim raspisala međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Radomira Đuričkovića, bliskog škaljarskom klanu, koji je likvidiran u oktobru 2016. na Cetinju. Od tog zločina Milošević je bio u bekstvu.

SLIKE LIKVIDACIJE! OVAKO IZGLEDA UBICA SA BANOVOG BRDA: Izvadio pištolj iz torbe i osmehnuo mu se i ubio ga

Interesantno je da je neposredno pre nego što je pretukao Uroševića za vreme partije šaha, protiv Miloševića tužilaštvo u Prištini proširilo istragu jer je dao mito zatvorskom čuvaru i jednom službeniku da bi mu omogućili bekstvo iz pritvora. Naime, tzv. kosovska policija je početkom novembra uhapsila službenika zatvora u Prištini Stefana Veličkovića i zvaničnika Ministarstva za dijasporu Petrita Mustafu, koji su osuđeni jer su pomagali Miloševiću u planiranju bekstva. Veličković i Mustafa priznali su krivicu i osuđeni su na po šest meseci zatvora. Robija je, međutim, zamenjena novčanom kaznom od po 2.800 evra, a Veličkoviću je dosuđeno da plati još 4.000 evra.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.