Eksplozija u Kruševcu: Dečak pronašao napravu u dvorištu, tri osobe lakše povređene VIDEO

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 12:29

Eksplozija u Kruševcu: Dečak pronašao napravu u dvorištu, tri osobe lakše povređene VIDEO

Tri osobe, među kojima dvoje dece, lakše je povređeno kada se aktivirala eksplozivna naprava u porodičnom dvorištu u naselju Čitluk u Kruševcu, pišu “Novosti”.

Kako list nezvanično saznaje iz više izvora, incident se dogodio kada je dečak D. P.(14) sinoć pronašao deo eksplozivne naprave u kesi u dvorištu, gde ta porodica skladišti deo sakupljenih sekundarnih sirovina.

Eksplozivna naprava se aktivirala, ali na svu sreću, dečak je lakše povređen. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lakše povrede zadobila je i njegova četvorogodišnja sestra, kao i majka S. S. (38).

Otac povređene dece I. P. (39) se bavi sakupljanjem sekundarnih sirovina i ispostavilo se da je među donetim stvarima, u jednoj od plastičnih kesa bio i “upaljač”. Kada je dete zavirilo u kesu, došlo je do detonacije.

Daljim radom na terenu, došlo se do adrese Kruševljanina K. J., od koga je, prema dosadašnjim saznanjima, I. P. dobio sekundarne sirovine. Pripadnici MUP su u stanu K. J. našli i inicijalnu kapislu za eksploziv, kao i manju količinu marihuane.

Osumnjičeni je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak našao eksplozivnu napravu u dvorištu, povređeni on, sestra i majka

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2020

Tri osobe, među kojima dvoje dece, lakše su povređene kada se aktivirala eksplozivna naprava u porodičnom dvorištu u naselju Čitluk u Kruševcu, pišu "Novosti"...Kako list nezvanično saznaje iz više izvora, incident se dogodio kada je 14-ogodišnji D. P. sinoć pronašao deo eksplozivne naprave...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.