Dva penala, goleada i remi Bačke i Napretka na otvaranju kola

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva penala, goleada i remi Bačke i Napretka na otvaranju kola

Fudbaleri Bačke i Napretka odigrali su nerešeno 3:3 (1:1) u utakmici kojom je otvoreno 18. kolo Superlige Srbije.

Bačka i Napredak odigrali su jedan od najzanimljivih okršaja koji je završen sa šest golova i u kojem su viđeni rezultatski preokreti.

Gosti iz Kruševca poveli su u 12. minutu preko Vulića, ali je samo šest minuta kasnije Bajić realizovao jedanaesterac i doneo egal na poluvremenu.

Bačka stiže do potpunog preokreta u nastavku, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ceković u 58. minutu pogodio mrežu Petrovića, ali je usledio ekspresan odgovor na drugoj strani – strelci su bili Eskić u 66. i Vukanović pet minuta kasnije.

Rezultatski "rolerkoster" prekinut je samo dva minuta po trećem pogotku Kruševljana, kada je sudija svirao drugi penal, a ponovo je Bajić bio siguran realizator.

Napredak je ostao peti sa 32 boda, dok je Bačka 11. sa 17 osvojenih bodova.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goleada, preokreti i penali na "Vavi", na kraju remi!

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018

Bačka i Napredak odigrali 3:3 u prvom meču 18. kola Superlige Srbije...Ako se po jutru dan poznaje, čeka nas zanimljivo i vrlo efikasno kolo Superlige Srbije...Hladno vreme i sneg kao da su probudili golgetere Bačke i Napretka u petak uveče. Malobrojna publika u Bačkoj Palanki imala je priliku...

Nastavak na Mondo...

Napredak postigao 3 gola i nije pobedio u Bačkoj Palanci!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018

Interesantna utakmica Bačke iz Bačke Palanke i Napretka iz Kruševca...Veoma zanimljiva utakmica u okviru 18. kola Super lige Srbije...Bačka je u prvom meču ovog kola sačekala Napredak iz Kruševca, a pobednika nije bilo - 3:3 (1:1). Napredak je ovim nerešenim ishodom posustao nakon 4 pobede koje...

Nastavak na Sportske.net...

SL - Nova promena trenera pokrenula Vojvodinu, bez pobednika u Zemunu

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 16:29

Važni bodovi za Vojvodinu posle odlaska Dragomira Okuke sa klupe ''Lala''...Za razliku od sinoćnjeg duela Bačke i Napretka, kada smo videli šest golova (3:3), prve dve današnje utakmice 18. kola Superlige bile su prilično neefikasne...Najbolje je prošla Vojvodina, koja je kao gost savladala ekipu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.