DRUGA ŽRTVA TEŠKOG UDESA: Student iz Varvarina podlegao povredama

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGA ŽRTVA TEŠKOG UDESA: Student iz Varvarina podlegao povredama

Lazar Vesković (19) preminuo nakon tri nedelje borbe u KC Niš posle teškog udesa koji se 20. oktobra dogodio u Ćićevcu, a gde je na licu mesta poginuo taksista Dejan Milosavljević(48) KRUŠEVAC - STUDENT Lazar Vesković (19) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina preminuo je u ponedeljak uveče oko 23,30 u Kliničkom centru Niš, podlegavši teškim povredama zadobijenim u udesu 20. oktobra u Ćićevcu, saznaju “Novosti”. Lekari KC tri nedelje borili su se za život >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << brucoša, koji je teško povređen u direktnom sudaru “opel vektre” i “folksvagen pasata”. Kako je saopštila policija u Kruševcu,stravična saobraćajka odigrala se dva sata posle ponoći.Pročitajte još: TEŠKE POSLEDICE UDESA U ĆIĆEVCU: Taksista poginuo u trenu Na licu mesta, poginuo je taksista Dejan Milosavljević-Bas(48). - Milosavljević je upravljao “folksvagenom”, kretao se iz pravca Varvarina ka Ćićevcu,dok je iz suprotnog pravca išao “opel”, za čijim je volanom bio M.J.(19)iz sela Varvarin, a na mestu suvozača, sada već pokojni mladić - navodi izvor “Novosti”. -Na žalost, Milosaljeviću nije bilo spasa, poginuo je na licu mesta, dok su vozač i suvozač zadobili teže telesne povrede i najpre prebačeni u Opštu bolnicu u Kruševcu. M. J. je tu zadržan na lečenju, a u Niš je transportovan njegov drug.Pročitajte još: STRAVIČAN PRIZOR KRAJ POŽEGE: Našli leš u fazi raspadanja obešen o granu Druga žrtva udesa, Lazar Vesković, primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, u teškom stanju, kao životno ugrožen i lekari su se uzdržavali od prognoza. -Reč je o divnom, vaspitanom i vrednom mladiću, studentu niškog univerziteta, u njegovom Katunu pričaju da je došao tog vikenda kući, jer je slavio slavu, a iz Austrije mu je došao i otac, da bi svi bili na okupu-ispričali su nam nezvanično u selu. Strašna nesreća prekinula je porodično okupljanje, a zbog udesa, na inače, rizičnijem putu u pravcu lokalne deponije, intervenisale su medicinske ekipe doma zdravlja, i iz Varvarina i iz Ćićevca.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Reč je o divnom, vaspitanom i vrednom mladiću": Nakon STRAVIČNE nesreće, Lazar (19) podlegao povredama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018

Student Lazar Vesković (19) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina preminuo je u ponedeljak uveče oko 23.30 u Kliničkom centru Niš, podlegavši teškim povredama zadobijenim u udesu 20. oktobra u Ćićevcu..Lekari KC tri nedelje borili su se za život brucoša, koji je teško povređen u direktnom sudaru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.