BORBA ZA ŽIVOT MAJKE I BEBE NAKON NESREĆE: Poginuo muškarac, trudnica teško povređena, lekari je PORODILI CARSKIM REZOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA ZA ŽIVOT MAJKE I BEBE NAKON NESREĆE: Poginuo muškarac, trudnica teško povređena, lekari je PORODILI CARSKIM REZOM

Jedna osoba je poginula, a više ljudi je povređeno u saobraćajnoj nesreći na putu Kruševac-Kopaonik.

Muškarac (26) je poginuo, a žena (25) koja je bila u poodmakloj trudnoći teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na putu Kruševac - Đunis, na Čokotinom brdu.

TRUDNICI SE BORE ZA ŽIVOT, IMA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MRTVIH: Stravična nesreća kod Kruševca, direktan sudar autobusa i automobila (FOTO)

U nesreći koja se dogodila jutros pre 7 sati, kada su se sudarili autobus kruševačkog "Jugoprevoza" i automobil "fijat punto", vozač automobila poginuo je na licu mesta, a žena, trudnica u poodmakloj trudnoći, koja se nalazila s njim u kolima transportovana je u bolnicu, gde je porođena carskim rezom.

- Beba je za sad stabilno i pedijatri nadgledaju njeno stanje, dok je majka je prebačena na Odeljenje hirurgije - kažu u kruševačkoj bolnici.

Niko iz zdravstvene ustanove nije želeo da daje bilo kakave prognoze stanja majke i bebe.

U "fijatu" koji se sudario sa autobusom nalazile su se četiri osobe , dve žene i dva muškarca. Druga dva putnika su lakše povređene, od kojih je jedan sa povredama vrata i glave. Iz autobusa je samo jedna putnik lakše povređen.

- Poziv smo primili u 6.50 sati i izašli smo na teren sa dve ekipe - rekli su iz Hitne pomoći u Kruševcu.

Do sudara je došlo kada je autobus proklizao na putu zbog snega, prešao u suprotnu kolovoznu traku gde se sudario sa puničkim vozilom i nastavio dalje na ledinu kraj puta.

Priveden vozač autobusa

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (1982) iz okoline Kruševca odredjeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Uvidjaj je izvršio osnovni javni tužilac sa pripadnicima saobraćajne policije iz Kruševca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba za život: Beba spasena, majka kritično, otac stradao

Izvor: B92, 10.Jan.2019

Lekari kruševačke bolnice i dalje se bore za život mlade žene koja je jutros teško povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Kruševac-Kaonik. Prema rečima dr Savka Markovića, načelnika Službe anestezije, reanimacije i intenzivnog lečenja Opšte bolnice Kruševac, žena koja...

Nastavak na B92...

Teška saobraćajna nesreća kod Kruševca: Poginuo muškarac, trudnica teško povređena

Izvor: Prva.rs, 10.Jan.2019

Dvadesetsedmogodišnji muškarac je poginuo, a njegova supruga (25), koja je u devetom mesecu trudnoće, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kruševac - Prokuplje. Jutros oko sedam sati sudarili su se autobus i automobil. Vozač automobila stradao je na mestu nesreće,...

Nastavak na Prva.rs...

"ČEKALI SU PRVO DETE" Stefan stradao u udesu, njegove žena i beba i dalje u KRITIČNOM STANJU

Izvor: Blic, 10.Jan.2019

Stefan Ilić (26) je poginuo,a njegova trudna žena Jelena teško je povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila koji se jutros dogodio na putu Kruševac - Đunis, na Čokotinom brdu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.