“BIO JE PREKE NARAVI, U ŠKOLU JE DONOSIO BOMBU” Uhapšeni likvidator Ždrokinaca koji je ubio oca i sina iz osvete, godinu dana se skrivao IZA LAŽNOG IDENTITETA?

Izvor: 011vodič.com, 19.Jul.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“BIO JE PREKE NARAVI, U ŠKOLU JE DONOSIO BOMBU” Uhapšeni likvidator Ždrokinaca koji je ubio oca i sina iz osvete, godinu dana se skrivao IZA LAŽNOG IDENTITETA?

Foto: RAS Srbija Kruševljanin Stefan Radulac Žuti (26) uhapšen je juče nakon godinu dana skrivanja u Banjaluci zbog ubistva oca i sina Vojina (41) i Dejana Stankovića Ždrokinca (70). Radulac je u Banjaluci živeo mirno, koristeći lažni identitet. Do njegovog hapšenja došlo je zahvaljujući dobroj saradnji policije Srbije i Republike Srpske, nakon što su otkrili adresu u Branjaluci na kojoj se Radulac skrivao. Uhapšen je po poternici Interpola Beograd, a priveden je u sud BiH zbog daljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << postupka ekstradicije. Foto: Nenad Božović / RAS Srbija Radulac se tereti da je maja 2018. godine u centru Kruševca ubio Vojina Stankovića (41), a mesec dana nakon toga, 6. juna, likvidiran je i njegov otac Dejan Stanković (70) jedan od čuvenih blizanaca Ždrokinaca, za čije ubistvo se takođe tereti uhapšeni Radulac. Dejan Stanković je imao “bogat” staž u kriminalnim krugovima u Srbiji, inostranstvu i pre svega u Južnoafričkoj Republici, čiji je bio i državljanin. I njegovog brata Vojina dobro poznaju srpske i svetske policije, a njih dvojica su javnosti postali poznati kada je 2014. godine u Kruševcu ubijen stomatolog Milutin Rokić. Zločin za koji su blizanci Ždrokinac bili glavni osumnjičeni. Međutim, bizarnost koja je obeležila taj slučaj je to što, kako su u pitanju jednojajčani blizanci, policija nije uspela da utvrdi koji od njih dvojice je pucao u zubara i oni su tada oslobođeni optužbi! Čudno u ubistvu stomatologa jeste i motiv koji istražiteljima nije bio baš najjasniji, posebno ako se uzme u obzir da su ubice i žrtva bili u kumovskim odnosima, te da su maltene odrasli zajedno. Povezan sa ubistvom Gorga Darmanovića Dejan Stanković (71) bio je takođe povezivan i sa likvidacijom Crnogorca Gorga Darmanovića (58) 6. maja 2018. u Beogradu, a njegova žrtva u glavni grad je došla iz Južnoafričke republike kako bi se sklonila od tamošnjeg podzemlja. Foto: Privatna […] More
The post “BIO JE PREKE NARAVI, U ŠKOLU JE DONOSIO BOMBU” Uhapšeni likvidator Ždrokinaca koji je ubio oca i sina iz osvete, godinu dana se skrivao IZA LAŽNOG IDENTITETA? appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.