Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020, 08:23

Abubakar Oumaru opet u Kruševcu, Aksentijević ide u Niš?

Ako se Radnički prvo dogovori sa Napretkom

Srđan Kočić, Ognjen Mršić i Srđan Matić su već potpisali, ali Napredak prema rečima trenera Dragana Ivanovića tek čeka prava pojačanja i to u svakoj liniji. A prvo među njima je proslavljeni Abubakar Oumaru, koji će se, kako je Ivanović otkrio u intervjuu za Sportski žurnal, vratiti u Kruševac nakon što je na kraju prošle sezone napustio klub posle odlaska Marka Miškovića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa mesta predsednika.

Istina, u ovih par meseci otkako je 7. februara stigao u Napredak sa Bliskog istoka, Oumaru je odigrao samo 79 minuta protiv Proletera iz Novog Sada. Sad bi trebalo da bude značajno spremniji i da njegov kvalitet dođe do izražaja.

Što se tiče ostalih pozicija, golman Marko Kordić je otišao, jer u Kruševcu se uzdaju u Mladena Živkovića kome bi podršku trebalo da pruža Miloš Ostojić, bivši golmana Spartaka iz Subotice, koji je proletos bio u Kolubari.

Sa druge strane, Nikola Aksentijević ide.

Nezadovoljan je statusom u klubu, a meni u ekipi nisi potrebni nezadovoljni igrači“, decidiran je Ivanović u izjavi za Žurnal.

Isti list navodi i da se pod Bagdalom može čuti da Aksentijevića želi da vrati Radnički iz Niša, ali da prvo mora da se dogovori sa Napretkom, jer iuskusni bek ima važeći ugovor sa Čarapanima.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.