AK Napredak učestvovao na Prvenstvu Srbije u Kruševcu

Izvor: Aleksinac.net, 23.Sep.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AK Napredak učestvovao na Prvenstvu Srbije u Kruševcu

U Kruševcu je 21. septembra 2019.godine održano Prvenstvo Srbije za pionire/ke, klub AK Napredak je u trci na 600m predstavljala Marija Živković.

Marija je nastupila u trećoj grupi i zauzela je treće mesto, a u ukupnom plasmanu je zauzela 14. mesto sa rezultatom 1min 52sek 62stotih. Marija je popravila je svoj lični rekord za 6 sekundi, iako je imala preterano veliku tremu pre zagrevanja i samog starta trke što je doprinelo da rezultat ne bude bolji nego što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ostvarila na ovom takmičenju.

Marija je prikazala veliki napredak u kratkom vremenskom periodu, koliko trenira, i sezonu na stazi je završila uspešno. U narednim nedeljama počinje kros sezona i očekujem dobre rezultate za sve takmičare koji će nastupati u različitim kategorijama - rekao je trener Predrag Kostić.

Izvor: AK Napredak
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.