76 novozaraženih kovidom u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Sep.2021, 19:26

76 novozaraženih kovidom u Pirotskom okrugu

Podaci Zavoda za javno zdravlje u Pirotu pokazuju da je na kovid u Pirotskom okrugu pozitivno još 76 osoba, a trenutno se u Opštoj bolnici od korone leči 25 pacijenata, dok je jedan sa težim stanjem prebačen u kruševačku kovid bolnicu.

Najviše zaraženih je u Pirotu - 64, dok je 8 slučajeva zaražavanja registrovano u Dimitrovgradu, kao i 4 u Beloj Palanci.

U zadnjih 7 dana u Pirotu je testirano 867 osoba, od kojih je 288 pozitivno, što čini 33,2% pozitivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - saopštavaju iz Zavoda

Nadležni su prestali da objavljuju broj preminulih u kruševačkoj kovid bolnici, a u pirotskom Zavodu kažu da je u avgustu i septembru sa područja Pirotskog okruga umrlo 8 osoba koje su se tamo lečile.

U Opštoj bolnici Pirot trenutno se leči 25 osoba od kovida - 15 iz Pirota, 1 iz Dimitrovgrada, 6 iz Babušnice i 3 iz Bele Palanke, a jedan bolesnik je transportovan u kovid bolnicu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

72 novoobolela od kovida u Pirotskom okrugu, među njima najviše Piroćanaca

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2021, 18:09

Kod 72 osobe iz Pirotskog okruga registrovan je kovid u poslednja 24 sata, podaci su lokalnog Zavoda za javno zdravlje, a među njima 55 Piroćanaca. Prethodnog dana obavljena su 242 pregleda u kovid ambulanti, a u Opštoj bolnici se od korone leče 22 pacijenta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.