Uhapšen Kruševljanin: Pucao na vozilo u kojem su bile tri osobe

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Kruševljanin: Pucao na vozilo u kojem su bile tri osobe

Sumnja se da je on pucao na vozilo kojim je upravljao dvadesetdevetogošnji muškarac iz Kruševca i u kom su bile još dve osobe, nakon što se sa njima prethodno verbalno i fizički sukobio KRUŠEVAC - PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su J. I. (40) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Sumnja se da je on pucao na vozilo kojim je upravljao dvadesetdevetogošnji muškarac iz Kruševca i u kom su bile još dve osobe, nakon što se sa njima prethodno verbalno i fizički sukobio.PROČITAJTE JOŠ: PUCNjAVA NA ZVEZDARI: Žena zadobila tri prostrelne rane, napadač pobegao skuteromU ovoj pucnjavi niko nije povređen. Osumnjičenom je, po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati i uz, krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U kući u okolini Vranja pronađeno oružje

Izvor: VOM.rs, 14.Avg.2019

U kući u okolini Vranja pronađeno oružje. Vranjska policija saopštila je da je u okolini Vranja u jednoj kući pronađeno oružje, kao i da je J. T. (44) uhapšen zbog  sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, Policija...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.