Tumba hoće da pobeđuje, u Kruševcu mu je želja ispunjena! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumba hoće da pobeđuje, u Kruševcu mu je želja ispunjena! (video)

U velikom delu drugog poluvremena naš nacionalni tim imao brojčanu prednost, ali to je tek u finišu iskorišćeno na pravi način.

''Do baraža želimo da napravimo dodatnu selekciju igrača, ali i rezultat. Kada igram, hoću da pobedim, napravim dobar rezultat'', rekao je,između ostalog, selektor Ljubiša Tumbaković prilikom najnovijeg okupljanja reprezentacije Srbije.

Večeras u Kruševcu, u prijateljskoj utakmici protiv Paragvaja, ova njegova želja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i ispunjena - ''Orlovi'' su uspeli da trijumfuju rezulatom 1:0, a gol odluke je u 90.minutu postigao Aleksandar Mitrović, posle centaršuta Milana Rodića sa leve strane.

Od 53. minuta reprezentacija Paragvaja je imala igrača manje na terenu zbog isključenja veziste Almirona i činilo se da naš tim to neće uspeti da iskoristi. Dugo je inicijativa ''Orlova'' bila jalova, sve do pomenute akcije Rodić-Mitrović, koja je stvari dovela na svoje mesto, a Srbiju do nove pobede uoči kvalifikacionog dvoboja sa Litvancima za četiri dana u Viljnusu.

Mogla je Srbija i u prvom poluvremenu do vođstva, Ljajić je u 25. minutu pogodio prečku, Radonjić je petnaest minuta kasnije upropastio veliku priliku, a u finišu poluvremena Paragvajci su bili prilično opasni.

U tom periodu im je i poništen jedan gol zbog prekršaja nad Kolarovom u našem kaznenom prostoru.

-

⚽ 90' | ГОЛ! 🇷🇸 1-0 🇵🇾

Александар Митровић! 🔥#SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS#MitrosOnFire @FulhamFC pic.twitter.com/IVHrrjp7UI

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) October 10, 2019

-

- Serbia  -  Paraguay Резултати Уживо
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golom Mitrovića Srbija do pobjede protiv Paragvaja

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2019

Fudbaleri Srbije savladali su Paragvaj sa 1:0 pogotkom Aleksandar Mitrovića u 90. minutu u prijateljskoj utakmici odigranoj u Kruševcu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.