TUGA Preminula porodilja koja je bila teško povređena u udesu automobila i autobusa, njena beba i dalje KRITIČNO

Izvor: Press, 11.Jan.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA Preminula porodilja koja je bila teško povređena u udesu automobila i autobusa, njena beba i dalje KRITIČNO

Trudnica Jovana Milenković (24), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici, saznaje "Blic".
Foto:Blic
Kako saznajemo, njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju.
Dečak se nalazi u kragujevačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kliničkom centru i nakon reanimacije priključen je na aparate za disanje i njegovo zdravstveno stanje je i dalje nestabilno.

Foto: N. Božović / RAS Srbija
Kako saznajemo, beba se nalazi na odeljenju neonatoligije i pod stalnim je nadzorom specijalista, koji primenjuju sve mere intenzivnog lečenja.
U ovom udesu, na licu mesta, poginuo je Jovanin suprug i bebin otac Stefan Ilić (27).
U automobilu sa dvoje mladih bio je Jovanin otac, Saša i njena sestra Teodora. Njih četvoro je "fijatom" iz Kaonika išlo ka Kruševcu. Na krivini se našao u autobus koji je direktno udario u njihov fijat punto.
- Nismo imali gde da skrenemo. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas - kaže Saša Milenković, koji je u “fijatu” bio na mestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.
Kako se pretpostavlja, sudar se dogodio kada je autobus proklizao, prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u automobil.
Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stefan i Jovana na VEČNI POČINAK ODLAZE ZAJEDNO, a njena tužna sudbina joj od DETINJSTVA OTEŽAVA ŽIVOT! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019, 08:17

Nesreća se dogodila u četvrtak, kada je autobus kruševačkog "Jugoprevoza" prešao u suprotnu traku i udario u "fijat punto" kojim je upravljao Stefan Ilić..Trudnica Jovana Milenković (24) preminula je od posledica saobraćajke u kojoj je poginuo njen suprug Stefan Ilić (25), dok je njihov tek...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.