SADA JE DEFINITIVNO! Jovana Jeremić donela iznenadnu ODLUKU koja će oduševiti ljude širom Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 23:00

SADA JE DEFINITIVNO! Jovana Jeremić donela iznenadnu ODLUKU koja će oduševiti ljude širom Srbije!

Evo o čemu je reč!

Svi željno išekuju povratak Jovane Jeremić na male ekrane, a dok se to ne desi ona je rešila da obiđe svu svoju publiku i gledaoce širom Srbije.

Naime, ona je napravila neku vrstu kampanje, mini turneje po svojoj zemlji i dijaspori, obišavši jedna od najlepših mesta, a ujedno je to iskoristila da se susretne i sa svojom vernom publikom.

Jovana je obilazila znamenitosti i prirodu Srbije od Zlatara, preko Novog Pazara, Kruševca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kraljeva, Pirota, pa sve do Crne Gore.

- Celokupan potez od centralne ka južnoj Srbiji i Crnoj Gori ću obići i posetiti sve svoje gledaoce i time ih podsetiti na sebe, na naše druženje, na rad i na to da se uskoro vraćam na male ekrane - rekla je Jovana za gorepomenuti portal.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.