Preminula Jovana Milenković

Izvor: B92, 11.Jan.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Jovana Milenković

Jovana Milenković, koja je teško povređena u stravičnom udesu koji se dogodio u četvrtak, preminula je u petak ujutru u kruševačkoj bolnici, javljaju mediji.

25-godišnjakinja je bila u devetom mesecu trudnoće i zajedno sa suprugom, ocem i sestrom je krenula na porođaj, kada je u automobil u kom su se nalazili udario autobus.

Njen suprug je stradao na mestu udesa, Jovana je posle tri sata izvučena iz smrskanog vozila i u bolnici je obavljen porođaj, carskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezom.

Posle toga je bila u veoma teškom zdravstvenom stanju, a lekari nisu uspeli da joj spasu život.

Beba je takođe u kritičnom stanju, a prognoza je neizvesna, rečeno je Tanjugu u Kliničkom centru Kragujevac. Oni navode da se preduzimaju sve mere intenzivnog lečenja.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J. B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminula trudnica povređena u sudaru

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2019

Jovana Milenković, koja je teško povređena u stravičnom udesu koji se dogodio u četvrtak, preminula je u petak ujutru u kruševačkoj bolnici, javljaju mediji...25-godišnjakinja je bila u devetom mesecu trudnoće i zajedno sa suprugom, ocem i sestrom je krenula na porođaj, kada je u automobil...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.