Izvor: RTS, 22.Okt.2020, 09:02

Požar u trošnoj kući u Kruševcu, nastradao muškarac

Telo šezdesetpetogodišnjeg muškarca D. N. pronađeno je noćas nakon gašenja požara u staroj kući u centru Kruševca. Nema sumnjivih okolnosti koje su dovele do nesreće.
Kuća površine 50 kvadrata, u ulici Majke Jugovića 45, počela je da gori u 23 časa i 33 minuta, navodi se u saopštenju Sektora za vanredne situacije.
U gašenju požara učestvovalo je osam vatrogasaca spasilaca sa dva vatrogasna vozila i opremom.
Prilikom intervencije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utvrđeno je da u objektu nije bilo struje i pronađeno je telo vlasnika kuće.
Kako je potvrđeno RTS-u, za sada nema sumnjivih okolnosti koje su dovele do smrti Kruševljanina.
D. N. je živeo u trošnoj kući, bez struje i grejao se na sveću.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kruševac: Muškarac nastradao u požaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020

Telo muškarca pronađeno je noćas nakon gašenja požara u staroj kući u centru Kruševca, javljaju Novosti...Prema saznanjima lista, D.N. (65) je živeo u trošnom objektu u ulici Majke Jugovića, bez struje i grejao se na sveću...Prema prvim informacijama, za sada nema sumnjivih okolnosti koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.