POLICIJA POTVRDILA STREPNJE: Vatrogasac se UTOPIO u jezeru, ronioci izvukli BEŽIVOTNO TELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA POTVRDILA STREPNJE: Vatrogasac se UTOPIO u jezeru, ronioci izvukli BEŽIVOTNO TELO

Odmah nakon tragičnog događaja na jezero Ćelije upućeni su pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Kruševca.

Pripadnici Ronilačkog tima Žandarmerije večeras su, nakon višečasovne potrage, izvukli iz jezera Ćelije beživotno telo dvadesetosmogodišnjeg pripadnika Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Kruševca, koji je ranije danas ispao iz čamca.

U trenutku nezgode na jezeru kod Kruševca, nastradali vatrogasac-spasilac nije bio na dužnosti, a tačni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzroci utapanja biće utvrđeni tokom istrage, saopštio je MUP Srbije.

Odmah nakon tragičnog događaja na jezero Ćelije upućeni su pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Kruševca, Specijalistički tim za spasavanje i rad na vodi iz Kraljeva i ronioci Žandarmerije koji su, do trenutka pronalaska beživotnog tela, vršili pretragu jezera, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.