Ovo je trudnica Dragana V. (29) koja je izbodena nožem u grudi

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020, 21:18

Ovo je trudnica Dragana V. (29) koja je izbodena nožem u grudi

Pet puta izbodena nožem u grudi Dragana V.(29) , oporavlja se na Odeljenju intenzivne nege u Opštoj bolnici Kruševac, nakon što ju je danas popodne nevenčani suprug Damir I.(19) tačno pet puta ubo nožem, saznaju “Novosti”. Kao što su “Novosti” objavile, ubistvo u pokušaju dogodilo se u baraci na deponiji smeća Sinjevac, na oko dva kilometra od Aleksandrovca, gde je par živeo u vanbračnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zajednici.- Majka povređene trudnice ispričala je policiji da se njena ćerka prvo svađala sa suprugom, ali je sve to trajalo vrlo kratko, posle čega je njen zet dohvatio nož i kao omađijan pet puta izbo nožem i to u u prednji i zadnji deo grudnog koša - iznosi nezvanično izvor “Novosti”. Nesrećna žena se branila koliko je mogla,na kraju je uspela nekako da se iščupa.Trudnicu su najpre zbrinuli u Domu zdravlja u Aleksandrovcu posle čega je sanitetom prebačena za kruševačku bolnicu.- Zdravstveno stanje pacijentkinje je stabilno, trudnoća za sada nije ugrožena, pregledali su je ginekolozi i hirurzi i dobro se oseća - predočeno je “Novostima” u bolnici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Majka izbodene trudnice ispričala detalje drame: "Dohvatio nož kao omađijan i izbo je, branila se, na kraju je uspela da se iščupa"

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2020, 01:18

Prema saznanjima “Novosti”, majka povređene žene,koja je u četvrtom mesecu trudnoće, posvedočila je o drami koja se dogodila u baraci na deponiji smeća Sinjevac TRUDNICA Dragana V.(29) oporavlja se na Odeljenju intenzivne nege u Opštoj bolnici Kruševac,nakon što ju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.