Na deonici Pojate-Kruševac radovi na temeljima na 5 mostova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 15:43

Na deonici Pojate-Kruševac radovi na temeljima na 5 mostova

Na deonici od Pojata do Kruševca trenutno se izvode radovi na temeljima i stubovima na pet mostova, dok su na preostalih pet u toku pripremni radovi, izjavio je direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić tokom obilaska radova na ovoj deonici sa novim šefom projekta izvođača Behtel-Enke Viknajsonom Tevendranom.

Oni su obišli i zemljane radove na pozajmištima gde se kopa materijal za izgradnju autoputa i zaključili da je dinamika radova intenzivirana.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se navodi u saopštenju Koridora Srbije, u toku su i radovi na trasi na 20-om kilometru auto-puta, u zoni obilaznice oko Kruševca, kao i pripremni radovi na izmeštanju postojeće vodovodne mreže.

Na sastanku sa predstavnicima izvođača radova, američko-turskog konzorcijuma Behtel-Enke, Antić je izrazio očekivanje da će se radovi na Moravskom koridoru nastaviti još bržim tempom.

"Od renomiranog konzorcijuma kao što je Behtel-Enka, očekujemo da će Moravski koridor realizovati u skladu sa rokovima i prema najvišim svetskim standardima", rekao je on i dodao da je ovaj koridor svrstan u projekte od najvišeg državnog značaja.

Moravski koridor, ukupne dužine 112 km povezaće centralnu i zapadnu Srbiju, od Pojata do Preljine i biće prvi digitalni auto-put u našoj zemlji.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.