Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Okt.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MERIDIANBET TIKET: Srbija – Paragvaj i zanimljive kvote za proveru novih snaga

Fudbalska prijateljska utakmica Srbija – Paragvaj biće odigrana u četvrtak, 10. oktobra 2019. od 20.45 na stadionu u Kruševcu. Praznik fudbala u srcu Šumadije bez preteranog značaja može da donese opuštenu igru i efikasan meč za uživanje. Ali i za zaradu. Selektor Ljubiša Tumbaković pozvao je i neke nove snage, pa će „orlovi“ imati dodatni … The post MERIDIANBET TIKET: Srbija – Paragvaj i zanimljive kvote za proveru novih snaga appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

TUMBAKOVIĆ I MILIVOJEVIĆ PRED PARAGVAJ: Srbiji svaki meč važan

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019

Utakmica se igra sutra od 20.45 u Kruševcu...Reprezentacija Srbije u četvrtak, 10.oktobra igra prijateljski meč sa Paragvajem na stadionu „Mladost“ u Kruševcu od 20.45, a sve kao uvod u kasniji kvalifikacioni duel protiv Litvanije, 14. oktobra u Viljnusu. Pred poslednji trening u Sportskom centru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.