Lalatović: Nisu me zvali iz Vojvodine

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Nisu me zvali iz Vojvodine

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović uoči gostovanja Napretku u poslednjem meču jesenjeg dela sezone izjavio je da veoma respektuje Kruševljane i ocenio da će teren biti najveći problem i jednom i drugom timu.

- Čeka nas izuzetno zahtevan meč u Kruševcu. Za nedelju je najavljen sneg, a tamo je teren svakako težak za igru. Nadam se da će Nišlije doći u Kruševac da nas podrše i da ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslednju utakmicu u godini odigramo onako kako dolikuje i da na zimsku pauzu odemo bez poraza. Napredak veoma respektujemo, imaju sjajnog trenera, odličnu ekipu, a poznato je da su nas puno namučili u prvom meču u Nišu kada je bilo 3:3. Ipak, naš cilj je pobeda i učinićemo sva da je ostvarimo - rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

On je još jednom podsetio da mu na posle utakmice u Kruševcu ističe ugovor, ali da bi voleo da ostane i osvoji Kup Srbije, prvi u istoriji Radničkog, ali i za njega u trenerskoj karijeri.

- Što se tiče natpisa da odlazim u Vojvodinu, moram da kažem da ja ni sa kim iz tog kluba nisam razgovarao i da su ti tekstovi neistiniti. Imam ponude, nije da nemam, ali prvo što ću uraditi kada mi istekne ugovor je razgovor sa gospodinom Ivicom Tončevom i rukovodstvom Radničkog oko eventualnog nastavka saradnje. Još jednom ponavljam da je moja velika želja da donesem trofej u Niš - poručio je Lalatović.

Utakmica 21. kola Superlige između Napretka i Radničkog igra se u nedelju od 19 sati u Kruševcu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.