LSL - Preokret Napretka, Zmajevi ostali praznih šaka!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 21:13

LSL - Preokret Napretka, ''Zmajevi'' ostali praznih šaka!

Veoma važna pobeda ekipe Gorana Stevanovića u borbi za opstanak.

Sedamnaesto kolo Linglong Superlige Srbije počelo je utakmicom u Kruševcu, gde je Napredak večeras savladao ekipu Voždovca rezultatom 3:1.

Gosti su bili bolji rival u uvodnom delu meča, što su uspeli da krunišu u 18. minutu, kada je posle veoma lepe akcije kroz sredinu Pantović savladao golmana Jordanova za vođstvo Voždovca od 1:0.

Dvanaest minuta trajala je ova prednost ''Zmajeva'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda je usledio odličan centaršut Saše Marjanovića iz slobodnog udarca sa leve strane, najviši u skoku na ivici peterca bio je Marinković i Napredak je izjednačio na 1:1.

Voždovac je potom imao još par izglednih prilika, nije ih iskoristio, a preokret je usledio u 81. minutu, kada su domaći iznudili jedanaesterac preko Ćukovića, koga je u kaznenom prostoru Voždovca oborio Milosavljević.

Najstrožu kaznu je odlično izveo Alen Melunović, koji je poslao neodbranjivu loptu u gornji levi ugao Puletićevog gola - 2:1.

Pred sam kraj meča, Melunović još jednom pogađa mrežu, na asistenciju Kostića, kada je ostao potpuno sam pred golom Napretka i rutinski je samo prosledio loptu u mrežu.

Voždovac je ostao na 28 bodova na šestom mestu na tabeli, a Napredak se probio na šesnaesto mesto sa 16 osvojenih bodova.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napredak otvorio kolo pobedom nad Voždovcem

Izvor: RTS, 04.Dec.2020

Fudbaleri Napretka savladali su u Kruševcu ekipu Voždovca sa 3:1 u prvom meču 17. kola Superlige Srbije. . Domaćin je do pobede došao nakon preokreta i sa dva brza gola u samom finišu susreta...Voždovac je poveo golom Pantovića u 18. minutu meča, da bi Napredak izjednačio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.