Izvor: Arte, 03.Feb.2021, 12:19

Konkurs Galerije Narodnog muzeja u Kruševcu

Obaveštavamo članstvo da je otvoren Konkurs za učešće na grupnoj izložbi članova SULUV i članova Udruženja likovnih umetnika Kruševca (ULUK) u Umetničkoj galeriji Narodnog muzeja u Kruševcu.

Izložba se realizuje u okviru Programa saradnje i partnerskih realizacija SULUV u periodu od 11. do 31. marta 2021. i ujedno predstavlja jedan od događaja kojim se obeležavaju jubileji oba udruženja.

Udruženja će obezbediti prateći katalog, transport radova, promociju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << />
Konkurs je otvoren do 10. februara 2021. Uslov za konkurisanje je da ste aktivan/a član/ica i da ste izmirili članarinu za 2021. godinu.

Prijava se vrši isključivo elektronski, putem sledećeg LINKA OVDE.

Potrebno je da nakon što popunite polja u prijavnom onlajn formularu priložite jednu fotografiju rada koja je imenovana na sledeći način (u nazivu fajla koji prilažete napišite):

Vaše ime i prezime_naziv rada_dimenzije_tehnika_godina

Možete konkurisati samo sa jednim umetničkim radom (slika, skulptura, crtež, grafika, print, video...) standardnih galerijskih dimenzija (do 120 cm duža strana za zidne radove i do 60 cm duža strana za skulpture).

Selekciju radova će izvršiti kustoskinja Narodnog muzeja u Kruševcu. O rezultatima selekcije ćete biti blagovremeno obavešteni.

Važna napomena:

Kako bi Vaša prijava bila uspešna potrebno je, kada završite sa popunjavanjem onlajn formulara da kliknete na dugme PROSLEDI. Ukoliko ste uspešno popunili i poslali formular dobićete automatski odgovor. Ako ne dobijete automatski odgovor znači da niste poslali prijavu.

Za sva pitanja obratite se kancelariji SULUV putem imejl adrese suluvkontakt@gmail.com ili putem telefona (0653888212) radnim danima, od 10 do 14 časova.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.