KUP SRBIJE: Napredak prvi tim u osmini finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 18:05

KUP SRBIJE: Napredak prvi tim u osmini finala

Kruševljani eliminisali Žarkovo.

Fudbaleri Napretka iz Kruševca prvi su klub koji se plasirao u osminu finala Kupa Srbije pošto su u šesnaestini finala tog takmičenja savladali Žarkovo sa 2:1 (0:1). Bila je to prva pobeda novog trenera Kruševljana Gorana Stevanovića.

Žarkovo je iznenadilo Napredak odmah na početku meča pošto je u 5. minutu stiglo do vođstva pogotkom Nikole Disića, a to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Kreće Liga šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a večeras (21.00) na Stamford Bridžu gostuje Sevilja. Biće to izuzetno zanimljiv meč, a kvota na pobedu Čelsija je 2,15, dok je dupla šansa X2 1,70. Kvota na 3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Sevilja.

Ipak, u nastavku je kvalitet Napretka došao do izražaja. Srđan Kocić je poravnao rezultat u 58. minutu, da bi Lazar Milošev u 83. minutu doneo vođstvo Napretku i tako spasio Kruševljane odlaska u penala gde bi Žarkovčani imali dobru šansu da možda naprave i iznenađenje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.