KRVOPROLIĆE BILO ZAKAZANO?! Novi detalji tragedije kod Kruševca - žrtva ponela pušku, a osumnjičeni pištolj

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 21:34

KRVOPROLIĆE BILO ZAKAZANO?! Novi detalji tragedije kod Kruševca - žrtva ponela pušku, a osumnjičeni pištolj

Jezivi detalji

Krvavim epilogom završio se sinoćni susret na putu na periferiji Kaonika kod Kruševca, sada pokojnog Radislava Aksentijevića (55) i osumnjičenog za ubistvo Slaviše Panića (45).

Njihova rasprava je počela u lokalu, ali se ubistvo dogodilo na skrajnutom sporednom putu, na periferiji sela. Posle svađe oko poljoprivredne mehanizacije i pokvarenog kompresora, M.G. meštanin, ubedio je Radislava da odu kući, što je ovaj i učinio.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << susret je bio zakazan. Ponosan, Radislav nije mogao da pređe preko uvreda, koje mu je sasuo Slaviša i rešio je da se nađe s njim, na ranije dogovorenom mestu. Sa sobom je, za svaki slučaj, poneo pušku. U isto vreme, Slaviša je seo u auto i od benzinske pumpe krenuo na mesto susreta sa pištoljem.

- Postoje indicije da osumnjičeni nije ni napuštao vozilo, već da je poznanika upucao sedeći za volanom, posle čega je pobegao. Žrtvi nije bilo spasa. Porodica pokojnog ne veruje da bi on upotrebio pušku. Obdukcija i dalji tok istrage tačno će odrediti putanju metaka, posle čega će moći da se detaljno rekonstruioše ceo sled događaja i pre svega, da se tvrdi da li je žrtva upucana delovanjem vatrenog oružja iz vozila - tvrdi izvor.

Slavoljub Tomić, meštanin koji živi pored mesta gde se odigrala krvava drama, rekao je da su pucnji sinoć odjeknuli jako. Tomić je čuo tačno tri. Više javno tužilaštvo vodi istragu.

- U toku popodneva saslušavaju se osobe koje su bile u kontaktu sa žrtvom i sa osumnjičenim u lokalu gde se dogodila rasprava, kako bi se rasvetlile sve okolnosti koje su dovele do krivičnog dela - navodi izvor.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.