KRUŠEVCU 450 MILIONA DINARA ZA PUTEVE

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUŠEVCU 450 MILIONA DINARA ZA PUTEVE

KRUŠEVAC - Ministarstvo infrastrukture će ove godine u Kruševcu finansirati izgradnju i obnovu saobraćajnica sa oko 450 miliona dinara, izjavio je zamenik direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Kruševca Milutin Tasić.

On je kazao da će najveća investicija u putnu infrastrukturu koja će se realizovati sredstvima Ministarstva biti izgradnja 2,4 kilometra magistralnog puta Kruševac-Brus, za 250 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dinara.

"Prema projektu izgradnje, ta saobraćajnica dobiće četiri trake i u prvih 1,6 kilometara razdelna ostrva". rekao je Tasić.

Kako je precizirao, za izgradnju desetak lokalnih puteva i asfaltiranje više gradskih ulica iz budžeta Ministarstva za infrastrukturu biće izdvojeno nešto više od 100 miliona dinara.

Tasić je najavio da će u ponedeljak, 13. juna, u Gradskoj upravi u Kruševcu biti otvorene ponude za izvođače radova.

Prema rečima Tasića, Kruševac će i ove godine nastaviti obnovu centralnih ggradskih ulica, započetu prošle godine, a za taj posao Ministarstvo je odobrilo oko 90 miliona dinara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.