KRIZA U KRUŠEVCU SVE DUBLJA: Otišao Marko Mišković, Napredak ostao bez FINANSIJERA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA U KRUŠEVCU SVE DUBLJA: Otišao Marko Mišković, Napredak ostao bez FINANSIJERA

Kruševljani bez pobede u prolećnom delu sezone.

Kriza u Napretku iz Kruševca je sve dublja. Posle odlaska Ivana Stevanovića, ekipa je bez trenera, rezultati ekipe su bili očajni u prolećnom delu sezone, a da ne volja bude veća Kruševljane je napustio Marko Mišković dugogodišnji finansijer i rukovodilac kluba.

Kako je objasnio Mišković, sebe smatra odgornim što tim iz Lazarevog grada nikog nije pobedio u prolećnom delu prvenstva, što je skupio samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva boda iz šest utakmica i pao na 12. poziciju superligaške tabele.

- Posle više od osam godina vođenja Napretka, podnosim ostavku na mesto predsednika kluba. Preuzimam odgovornost za lošu sezonu. Veliki obim mojih privatnih obaveza je razlog sve manjeg prisustva u Napretku - predočio je Mišković u izjavi dostavljenoj medijima.

Uz pojašnjenje da ne može da pruži sebe u maksimalnom kapacitetu.

- Napredak je klub koji ne može da čeka i mora konstantno da napreduje, ime i tradicija to zahtevaju. On traži više od celog čoveka, a ja, u ovom trenutku, ne mogu da pružim to više - zaključio je Mišković.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.