I ove godine Poljoprivredni fakultet u Kruševcu upisaće 75 studenata

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 15:48

I ove godine Poljoprivredni fakultet u Kruševcu upisaće 75 studenata

I ove godine, sa odobrenjem resornog Ministarstva i niškog Univerziteta, Poljoprivredni fakultet u Kruševcu, upisaće ukupno 75 studenata, po 25 na budžetu, i po 10 samofinansirajućih, na sva tri smera, i to na voćarsko – vinogradarski, zatim na ratarstvo i povrtarsvo i stočarstvo, potvrdio nam je dekan kruševačkog fakulteta, prof. dr Ivan Filipović.

Novina je, da će se ove godine za upis polagati samo jedan ispit, i to biologija ili hemija, po izboru studenta, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << test opšte kulture izbačen, prenosi Radio televizija Kruševac.

Rok za prijavljivanje za pohađanje pripremne nastave, koje je, kao i do sada, besplatno, i koja će ove godine biti organizovana on-lajn, počinje 15. maja.

Za samofinansirajuće studente, školarina je ista, kao i prethodnih godina, i iznosi 75 hiljada dinara, uz mogućnost plaćanja u više rata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.