Dvojica sa fantomkama bacili četiri boce benzina i koktele: Zoran ispričao za “Novosti” kako mu je uništen splav (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica sa fantomkama bacili četiri boce benzina i koktele: Zoran ispričao za “Novosti” kako mu je uništen splav (FOTO/VIDEO)

Čuvar je bio u drugom delu prostora i kada je prišao, zadaobio je povrede ruku, nogu i lica. kaže Cimerman KRUŠEVAC - ZORAN Cimerman, vlasnik izgorelog splava “Stari izvor” na Zapadnoj Moravi kod Kruševca svedoči za “Novosti” da su sigurnosne kamere snimile dva lica sa fantomkama, koja su podmetnula požar tako što su bacila četiri boce benzina na drvenu konstrukciju. - Oni su prišli s druge strane i bacili su koktele - kaže za “Novosti” Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Cimerman, vlasnik uništenog splava u Jasici. - Sve se dogodilo u 3.03 ujutro. Čuvar je bio u drugom delu prostora i kada je prišao, zadaobio je povrede ruku, nogu i lica. Nisam stigao do bolnice da ga vidim, samo sam čuo da je dosta povređen. Cimerman navodi da ne zna šta bi osim “ljubomore” bio motiv podmetanja požara i dodaje da se nikome nije zamerio. Veruje da će policija pronaći počinioce. - Objekat jeste kompletno izgoreo, šteta jeste velika, negde sa inventarom iznosi oko 50.000-60.000 evra, ali će se sve to opet napraviti i izgraditi - iznosi sagovornik “Novosti” u čije je vlasništvu kafana na reci od 2013. godine.PROČITAJTE JOŠ: Uhapšen ozloglašeni Cucla: Policajca Ivana tukli i šuturali u glavu, pa mu rekli šta ne sme da uradi Zoran Cimerman, vlasnik uništenog splava; Foto: S.BabovićKako su “Novosti” objavile, vatrogasci su uspeli da odmah po dojavi vrlo brzo stignu na lice mesta i spreče dalju eskalaciju požara. Čuvar Radomir Panić(37) urgentno je zbrinut u Opštoj bolnici u Kruševcu. Prema informacijama “Novosti” kod Cimermana je radio oko mesec dana.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.