DRAMATIČNO UPOZORENJE I IZ KRUŠEVCA: Bolnice su nam krcate, za dva dana i mi ćemo biti puni

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 14:48

DRAMATIČNO UPOZORENJE I IZ KRUŠEVCA: "Bolnice su nam krcate, za dva dana i mi ćemo biti puni"

Može se očkivati da danas i sutra pacijenti iz Beograda i drugih mesta budu upućivani na lečenje u Kruševac

Doktor Vladan Cvetanović, direktor kovid bolnice u Kruševcu kaže da će i ova bolnica biti puna za dva do tri dana.

- Od 500 mesta, a koliko ih je ukupno u bolnici, imamo još 300-350 slobodnih mesta. Ali, i to će verovatno da se popuni u narednih dva do tri dana jer će sada pacijenti iz cele Srbije, pa i Beograda, da se smeštaju kod nas. Sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prenapregnut, na kraju smo bolničkih kapaciteta i zato molim ljude da se pridržavaju mera, nose maske, drže distancu jer bolnice su nam krcate - rekao je za Kurir dr Cevtanović.

Podsetimo, dr Goran Stevanović, direktor Direktor Infektivne klinike KCS izjavio je danas da je priliv pacijenata u bolnice veliki, i da će biti maksimalno angažovani i kapaciteti u kovid bolnici u Kruševcu, jer je Batajnica već dovoljno preopterećena i pri kraju je projektovanih kapaciteta.

- - rekao je Stevanović nakon sastanka ministra zdravlja sa direktorima kovid bolnica.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Upozorenje iz Kruševca: Za dva-tri dana bićemo puni

Izvor: B92, 08.Mar.2021

Direktor kovid-bolnice u Kruševcu dr Vladan Cvetanović kaže za da će i ova bolnica biti za dva-tri dana puna..."Od 500 mesta, a koliko ih je ukupno u bolnici, imamo još 300-350 slobodnih mesta. Ali, i to će verovatno da se popuni u narednih 2-3 dana, jer će sada pacijenti iz cele Srbije, pa i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.