DOLIJAO BEGUNAC ZA DVOSTRUKO UBISTVO: Stefan Radulac uhapšen u Banjaluci

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO BEGUNAC ZA DVOSTRUKO UBISTVO: Stefan Radulac uhapšen u Banjaluci

Stefan Radulac se tereti za ubistvo Vojina Stanković (41) u centru Kruševca, te njegovog oca Dejana Stankovića (70), jednog od čuvenih blizanaca Ždrokinac MUP Republike Srpske pre nekoliko trenutaka uhapsio je u Banjaluci Stefana Radulca (26) iz Kruševca, osumnjičenog za dva ubistva u Srbiji.Pročitajte još: Osumnjičeni za ubistvo mlađeg Ždrokinca još u bekstvu Kako je potvrđeno "Novostima" Radulac je uhapšen na osnovu međunarodne poternice koju je za njim raspisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << MUP Srbije.- Do hapšenja je došlo zahvaljujući odlično saradnji MUP-a Srbije i Srpske. Bjegunac je lociran na adresi na kojoj se skrivao u Banjaluci i odmah je uhapšen i sproveden na dalju kriminalističku obradu - navode u MUP-u RS.Pročitajte još: FOTO: Izrešetan u centru Kruševca Radulac se tereti za ubistvo Vojina Stanković (41) u centru Kruševca, te njegovog oca Dejana Stankovića (70), jednog od čuvenih blizanaca Ždrokinac, koji je imao bogat staž u kriminalnim krugovima u Srbiji, inostranstvu i pre svega u Južnoafričkoj republici, čije je državljanstvo i imao.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UHAPŠEN UBICA VOĐE KRUŠEVAČKOG PODZEMLJA Stefan Radulac Žuti likvidirao oca i sina pa se krio u Banjaluci

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019

Foto: Goran Šurlan / RAS Srbija Stefan Radulac Žuti (26) iz Kruševca, osumnjičeni za ubistvo oca i sina Vojina (41) i Dejana Stankovića Ždrokinca (70), uhapšen je danas u Banjaluci. Radulca su, nakon godinu skrivanja, locirali i uhapsili pripadnici MUP-a Republike Srpske. – Stefan Radulac je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.