Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 19:03

Blickrig Žarkova u Kruševcu

Trajal vezao devetu utakmicu bez pobede u prvenstvu - 0:2 (0:0)

Pretposlednje kolo Prve lige Srbije otvoreno je u Kruševcu, gde su fudbaleri Žarkova u utakmici bez rezultatskog značaja savladali domaći Trajal – 2:0 (0:0).

Žarkovo je do trijumfa stiglo zahvaljujući odličnom startu drugog poluvremena. Već u prvom minutu nastavka gosti su stigli do prednosti, da bi u 50. duplirali vođstvo i time potvrdili trijumf.

Neće ovaj trijumf imati nikakav značaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za beogradsku ekipu, jer je Žarkovo sa četiri poraza u prethodnih pet utakmica izgubilo svaku šansu da se umeša u borbu za promociju u viši rang.

Isto tako poraz neće naštetiti Kruševljanima, koji su nizom od osam mečeva bez trijumfa (današnji deveti) izgubili svaku šansu da sačuvaju drugoligaški status.

PRVA LIGA SRBIJE – 33. (PRETPOSLEDNJE) KOLO

Petak

Trajal - Žarkovo 0:2 (0:0)

Subota

17.00: Budućnost Dobanovci – Radnički Kragujevac

17.00: Dubočica - IMT

17.00: Jagodina - Kabel

17.00: Kolubara – Borac 1926 Čačak

17.00: Loznica - Zemun

17.00: Sloga - Grafičar

17.00: Radnički Sremska Mitrovica – Dinamo Vranje

17.00: Železničar – Radnički Pirot

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.