Izvor: Beta, 07.Dec.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banka 'Kredi agrikol' otvorila novu filijalu u Kruševcu

Banka "Kredi agrikol" (Credit Agricole) je danas otvorila filijalu u Kruševcu. Direktor filijale Ivan Ristić je rekao da je posle preseljenja na novu lokaciju filijala opremljena po najvišim standardima, a njena funkcionalnost mnogo bolja."Najvažnija je svakako funkcionalnost i visoka profesionalnost zaposlenih. Ponosni smo na korporativnu kulturu banke, na poslovnu etiku, na transparentnost i orijentaciju banke ka klijentima", kazao je Ristić.Pozvao je sve prisutne da ostanu i postanu poslovni partneri te banke za koju je rekao da je jedna od najsigurnijih i najperspektivnijih grupacija u okviru te bankarske grupe.Generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora "Kredi agrikola" u Srbiji, Karlos de Kordu istakao je da je ta francuska banka "veoma srećna što može da ulaže u Kruševac"  gde ima "odličan tim zaposlenih i izvrsne klijente".Gradonačelnica Jasmina Palurović je rekla da se nada da će Kruševac i ubuduće imati povoljnu poslovnu klimu za sve firme i za sve koji žele da ulažu u grad.Na otvaranju filijale je rečeno da je klijentima na raspolaganju "Zona 24" s bankomatom na kojem je uplata i isplata dinara moguća non-stop - 24 časa dnevno, svih sedam dana u nedelji.Svi novi klijenti koji u filijali Gazimestanskoj 14 otvore "paket račun" i prenesu zaradu do 31. januara iduće godine ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Banka `Kredi agrikol` otvorila novu filijalu u Kruševcu

Izvor: Beta Video, 07.Dec.2018

KRUŠEVAC - Banka ``Kredi agrikol`` (Credit Agricole) je danas otvorila filijalu u Kruševcu. Direktor filijale Ivan Ristić je rekao da je posle preseljenja na novu lokaciju filijala opremljena po najvišim standardima, a njena funkcionalnost mnogo bolja. (Pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.