Ako predsednik Skupštine Kruševca ovako piše javno, kako li se ponaša tajno

Izvor: Luftika.rs, 23.Apr.2021, 14:22

Ako predsednik Skupštine Kruševca ovako piše javno, kako li se ponaša tajno

Dok prozivamo građane Jagodine zašto sve ove godine ćute i trpe Palmu, treba da pogledamo u svoje lokalno dvorište i pronađemo slične.
Kruševac je grad koji je pomenula Marija Lukić, jedan lokalni aktivista iz Kruševca se obratio javno, pogledajte kakav je odgovor dobio od predsednika Skupštine grada Kruševca.
Nisu krivi primitivci što su takvi, već mi i naše komšije koji im sve to dozvoljavamo. Kruševljani >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se trebaju stideti ovakvih čelnika, a biće verovatno i konkretnih dokaza o kojima je govorila Marija Lukić i potencirala grad Kruševac i lokalne moćnike.
Ako ovako pišu javno na svom profilu, kako li se ponašaju tajno u tim vikendicama?

Izvor: Facebook/Aktivizam
Bolnica u Kruševcu će za dezinfekciju koristiti VILJAMOVKU staru 15 godina

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.