Gosti kraljevskog venčanja prodaju svoje poklone na internetu

Izvor: B92, 22.Maj.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gosti kraljevskog venčanja prodaju svoje poklone na internetu

Devet torbica sa poklonima koje su gosti na venčanju princa Harija i Megan Markl dobijali za uspomenu našle su se na internet-aukciji na sajtu I-bej.

Neke su već premašile cenu od 1.000 funti, odnosno 1.100 evra, prenosi Bi-Bi-Si.

Svi gosti pozvani na venčanje u zamku Vindzor, koji su ostali izvan kapele, dobili su poklone. Ukupno ih je podeljeno 2.640.

Među poklonima i suvenirima koji su se u njima nalazili bile su flašica vode, čokoladni novčić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << magnet za frižider, bedž i vaučer za prodavnicu sa poklonima u zamku Vindzor.

Međutim, 600 gostiju koji su prisustvovali ceremoniji u kapeli, među kojima su bile i poznate ličnosti poput Dejvida i Viktorije Bekam, Opre Vinfri i Džordža i Amal Kluni, nisu dobili ove torbice.
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gosti kraljevskog vjenčanja prodaju svoje poklone na internetu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2018

Devet torbica sa poklonima koji su gosti na vjenčanju princa Harija i Megan Markl dobijali za uspomenu našle su se na internet aukciji na sajtu I-bej...Neke su već premašile cijenu od 1.000 funti, odnosno 1.100 evra, prenosi Bi-Bi-Si...Svi gosti pozvani na vjenčanje u zamku Vindzor, koji su ostali...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.