Izvor: RTS, 16.Maj.2022, 16:10

Žena koju je muškarac u Kragujevcu ranio vatrenim oružjem životno ugrožena

Žena koju je u porodičnoj kući u Kragujevcu muškarac ranio iz vatrenog oružja primljena je u UKC Kragujevac sa teškom telesnom povredom opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice.
U toku dana obavljena je hitna hirurška intervencija u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac.
Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i životno je ugrožena, saopštio je UKC Kragujevac.
Žena je ranjena iz vatrenog oružja ranije danas u porodičnoj kući u Kragujevcu.
Osumnjičeni V. M. uhapšen je danas oko 15 sati nedaleko od porodične kuće. Policija ga je opkolila u njegovom automobilu i posle pregovora, on se predao bez incidenata. 
Policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Kako saznaje RTS, ranije nije prijavljivano nasilja u toj porodici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNATO STANJE IZBODENIH MUŠKARACA U KRAGUJEVCU: Oglasio se Univerzitetski klinički centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022

Pacijent O.G. je na lečenju u Jedinici intezivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju, dok je A.K. danas prebačen na Kliniku za opštu hirurgiju..U Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac zbrinuti su O.G. i A.K. nakon što ih je hladnim oružjem izbo S.M. (39) ispred jednog kragujevačkog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Poznato STANJE upucane žene iz Kragujevca: Sa teškim povredama od vatrenog oružja primljena u UKC

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022

Životno ugrožena pacijantkinja nalazi na lečenju u jedinici intezivnog lečenja Službe za anestestaziju i službe za reanimatologiju..Žena s teškim povredama lica nanetim vatrenim oružjem primljena je u toku dana u Univerzitetski klinički centar – UKC, iz Kragujevca, gde joj je urađena hitna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.