Zabluda da je novac potreban za otpočinjanje biznisa

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Apr.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabluda da je novac potreban za otpočinjanje biznisa

KRAGUJEVAC/BEOGRAD – Ne treba vam novac da započnete neki biznis. Kada ovu rečenicu izgovori bilo ko od vaših poznatnika mislićete da se šali. Ali kada tako nešto tvrdi Madi Šarma, onda to treba da ima neku težinu jer je, kako sama tvrdi, bez dinara u džepu uspela da izgradi svoju poslovnu priču i danas postane preduzetnik u svetskim okvirima.

Da je teško razbiti okvire u kojima se naša razmišljanja o biznisu kreću govori i primer učesnice skupa "Ženski recept za krizu" u Kragujevcu koja je Madi otvorena rekla da to što ona tvrdi nije istina, i da ne važi za Srbiju jer je za otvaranje žiro-računa u banci potrebno 250 evra depozita. Ona je već bila spremna za žustru diskusiju sa Madi Šarmom kada...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.