Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 19:37

Vremenska prognoza - 22. april

Četvrtak će biti najtopliji dan ove sedmice, ali ne bez oblaka! Kiša će popodne padati južnije od Kragujevca, a u večernjim satima i u Vojvodini. Najviša dnevna temperatura do 21 stepen.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
21.04.2021. Sreda Do kraja dana promenljivo oblačno i malo toplije uz smenu sunčanih intervala i lokalne pojave kratkotrajne kiše ili pljuska. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Na visokim planinama povremeno kratkotrajan sneg. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najviša temperatura od 16 do 20 stepeni.
22.04.2021. Četvrtak Ujutro u većem delu pretežno vedro. U toku dana sa zapada i jugozapada Srbije postepeno naoblačenje, koje će posle podne i uveče povremeno uslovljavati kišu, a na visokim planinama u toku noći i mešovite padavine. U Vojvodini veći deo dana pretežno sunčano, a prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom očekuje se uveče i u toku noći. Vetar slab i umeren, jugozapadni, u toku noći u Vojvodini severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 9 , a najviša od 17 do 21 stepen.
23.04.2021. Petak Na severu i istoku Srbije pretežno sunčano, a u ostalim krajevima pretežno oblačno, u prvom delu dana povremeno s kišom, a na visokim planinama i sa snegom. Vetar slab i umeren, u Negotinskoj Krajini povremeno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 11 , a najviša od 15 do 20 stepeni.
24.04.2021. Subota Ujutro u Vojvodini ponegde slab prizemni mraz. U toku dana u većem delu pretežno sunčano, a samo na jugu Srbije oblačno uz mogućnost kiše. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 8 , a najviša od 14 do 19 stepeni.
25.04.2021. Nedelja Ujutro mestimično slab prizemni mraz. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 7 , a najviša od 17 do 21 stepen.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.