Izvor: RTS, 05.Maj.2021, 23:13

Vaterpolisti Radničkog u polufinalu Superlige

Vaterpolisti Radničkog plasirali su se u polufinale plej-ofa Super lige Srbije, pošto su i u revanšu ubedljivo nadigrali niški Nais, ovoga puta na svom bazenu, rezultatom 17:4. Polufinalna serija igra se u dve dobijene utakmice, a termini su 12, 15. i eventualno 19. maj.
Prethodno su Kragujevčani bili ubedljivi i u prvoj utakmici u Nišu sa 18:6, pa su tako furiozno stigli do naredne runde.

Gosti su u egalu bili samo posle tri minuta igre, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je Trajković postigao izjednačujući pogodak za 1:1, ali je nakon toga na drugi gol čekao više od 20 minuta. Za to vreme Radnički je dodao gas i odvojio se na dvocifrenu razliku već početkom drugog poluvremena (11:1).
Tek kada su Kragujevčani otišli na maksimalnih 13 golova „viška" (14:1), Nišlije su na kratko prekinule seriju rivala od 12 golova, ali je Radnički na kraju ipak slavio sa „plus 13".
Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Strahinja Rašović sa pet golova, a pratili su ga Ukropina i Radulović sa po tri.
Radnički se u polufinalu sastaje sa ekipom Šapca, koja je eliminisala Vojvodinu.
Polufinalna serija igra se u dve dobijene utakmice, a termini su 12, 15. i eventualno 19. maj.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kraj sezone za vaterpoliste Naisa, Radnički ih zaustavio u četvrtfinalu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2021, 10:30

Vaterpolisti Naisa poraženi su i u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije, pošto je Radnički nakon pobede u Nišu slavio i u domaćem bazenu u Kragujevcu sa 17:4. Radnički nakon ove pobede ide u polufinale, dok je sezona za Nais okončana...Niški Nais završio je sezonu u četvrtfinalu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.