Vaterpolisti Naisa u poslednjem kolu pre plej-ofa dočekuju Vojvodinu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021, 09:02

Vaterpolisti Naisa u poslednjem kolu pre plej-ofa dočekuju Vojvodinu

Vaterpolisti Naisa dočekaće u subotu, 24. aprila, novosadsku Vojvodinu u poslednjem 18. kolu regularnog dela Superlige Srbije. Nišlije u ovaj meč ulaze bez rezultatskog pritiska, pošto se već zna da u plej-of idu sa osme pozicije i da će im rival u doigravanju biti kragujevački Radnički.

Ostalo je još jedno kolo regularnog dela sezone u vaterpolo Superligi Srbije. Niški Nais osigurao je nastup u plej-ofu sa poslednje pozicije koja omogućava
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
doigravanje, pa će se u četvrfinalu sastati sa najboljim timom u Srbiji i regionu, Radničkim iz Kragujevca.

Pre tog duela Nais će morati da odigra meč 18. runde protiv Vojvodine na bazenu "Čair". Niški tim je u prethodnom kolu ubedljivo poražen u Kragujevcu od Radničkog sa 11:4, a poslednji trijumf zabeležio je u 12. rundi protiv Banjice.

Vojvodina je takođe osigurala plej-of, nalazi se na poziciji pet, a u prethodnom kolu poražena je kod kuće od Crvene zvezde sa 12:8.

Ovogodišnji duel Vojvodine i Naisa u 9. kolu pripao je Novosađanima rezultatom 11:6.

Meč 18. runde u bazenu "Čair" igra se u subotu 24. aprila od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog gostuju Zemunu

Izvor: KGsport.info, 23.Apr.2021

U poslednjem kolu ligaškog dela Super lige Srbije vaterpolisti Radničkog gostuju ekipi Zemuna, u subotu... Чланак Vaterpolisti Radničkog gostuju Zemunu се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.