Izvor: RTS, 04.Jul.2020, 06:09

Varljivo leto 2020. - kada će biti stabilnije vreme

Danas između većeg dela Balkanskog ppoluostrva promenljivo i nestabilno vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom. U Srbiji će ponegde biti uslova za kratkotrajne vremenske nepogode i obilnije padavine, od 20 do 40 litara kiše za kratak vremenski period.
Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 20 stepeni. Najviša dnevna od 26 do 29.
U Beogradu i sunce i kiša i pljuskovi s grmljavinom. Temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jutarnja 18 a najviša dnevna 28 stepeni.
Slične vremenske prilike očekuju se u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.
Promenljivo i oblačno vreme očekuje se do utorka.
Od srede će biti više sunca, a temperature će biti oko prosečnih vrednosti.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U nedelju sunčano

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2020

U Novom Sadu u nedelju uglavnom sunčano i suvo, uz slab vetar...Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 29°C...U ponedeljak razvedravanje, pa će tokom dana biti pretežno sunčano...U utorak novo prolazno naoblačenje i osveženje...Autor: 021.rs..Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.