Uhapšeno pet osoba zbog krađe oko milion dinara iz manastira širom Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno pet osoba zbog krađe oko milion dinara iz manastira širom Srbije

Ppolicija u Kragujevcu je uhapsila pet osoba koje su provalile i ukrale milion dinara iz devet manastira na teritoriji Kragujevca, Užica, Pirota i Šapca.Po današnjem saopštenju policije, uhapšeni B.Ž.(59) iz Inđije, tereti se za seriju krivičnih dela teških krađa.

Za isto krivično delo u saizvršilaštvu osumnjičeni su Z. Ć.(57) iz Užica, M.M.(35) iz okoline Kragujevca, B.T(54) iz Stare Pazove i G.T.(52) iz Kruševca.

Osumnjičeni B.Ž. i Z.Ć. uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su u Užicu neposredno pošto su provalili u jedan od manastira.

Policija je kod njih dvojice našla ukradeni novac, a u automobilu ;alat za provale.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Organizovana grupa opljačkala devet manastira širom Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2019

Policija u Kragujevcu uhapsila je pet osoba zbog sumnje da su u prethodnom periodu na teritoriji Kragujevca, Užica, Pirota i Šapca provalili u devet manastira, iz kojih su ukrali oko milion dinara, saopštila je Policijska uprava...Uhapšeni su B. Ž. (59) iz Inđije, zbog sumnje da je izvršio seriju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.