Uhapšena trojica tinejdžera zbog napada nožem u Kragujevcu

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena trojica tinejdžera zbog napada nožem u Kragujevcu

Policija je uhapsila trojicu dečaka starosti 16 godina iz Kragujevca zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da su oni juče oko 14.30 sati u jednom napuštenom objektu učestvovali u tuči, u kojoj je jedan od njih petnaestogodišnjem dečaku nožem naneo tešku telesnu povredu, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Osumnjičeni su uz, krivičnu prijavu sprovedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sudiji za maloletnke Višeg suda u Kragujevcu, dodaje se u saopštenju.

Po saznanjima FoNeta, tuča dve grupe dečaka dogodila se u "Kneževom arsenalu" u centru Kragujevca, a povređeni dečak je hitno prebačen u Klnički centar u Kragujevcu gde je hospitalizovan.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dečak teško povređen nožem

Izvor: Danas, 09.Okt.2018

Policija je uhapsila trojicu dečaka starosti 16 godina iz Kragujevca zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju. Članak Dečak teško povređen nožem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.