Uhapšena dvojica Kragujevčana zbog fizičkog napada na više osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvojica Kragujevčana zbog fizičkog napada na više osoba

Policija je uhapsila dvojicu Kragujevčana jer su u subotu, 3. novembra, fizički napali više osoba među kojima su i dvojicu pripadnika Žandarmerije van dužnosti.

Po današnjem saopštenju Policijske uprave u Kragujevcu, M.B.(31) i B.B. (30) su sa još nekoliko osoba za kojima se traga, najpre u jednom noćnom klubu u Kragujevcu, a potom i ispred njega, fizički napali više osoba.

Dve osobe su zadobile teške, a dve lake telesne povrede.

B.B. je određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužiocu.

M.B. je posle salušanja, sudija za prethodni postupak odredio pritvor.

Obojica se terete za nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena dvojica muškaraca obučena kao članovi "KJU KLUKS KLANA"

Izvor: Blic, 09.Nov.2018, 01:18

Policija Severne Irske uhapsila je dvojicu muškaraca nakon izveštaja o tome da su se oblačili kao članovi organizacije "Kju Kluks Klan" (KKK) i fotografisali ispred islamskog molitvenog centra, saopšteno je iz policijske.

Nastavak na Blic...

Oštećen budžet Srbije za 6,6 miliona dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2018

Pripadnici Poreske policije i MUP-a Srbije uhapsili su odgovorno lice iz jedne kompanije u Sremskoj Kamenici zbog toga što je neosnovano iskazivao iznos za povraćaj poreza i poreski kredit u visini od 6,6 miliona dinara, čime je oštetio državni budžet...Uhapšeni je osumnjičen da je na osnovu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.