Uhapšen zbog pljačke, pretio pištoljem i nožem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pljačke, pretio pištoljem i nožem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. D. (21) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

On se tereti da je juče, u popodnevnim satima, ušao u menjačnicu u centru Kragujevca i uz pretnju pištoljem tražio novac, ali je pobegao kada se radnica usprotivila, rečeno je u saopštenju.

Sumnja se i da je odmah nakon toga, u naselju Pivara, uz pretnju nožem, od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << službenice pošte oduzeo 122.000 dinara, a policija je kod osumnjičenog pronašla deo opljačkanog novaca.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac, uhapšen zbog sumnje da je počinio oružanu pljačku

Izvor: RTS, 30.Avg.2018

. Policija je uhapsila M. D. (21) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.