Uhapšen službenik niške policije zbog sumnje da je krao u Kragujevcu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen službenik niške policije zbog sumnje da je krao u Kragujevcu

Zbog sumnje da je u jednom kragujevačkom restoranu “uzeo torbicu sa novcem od svojih kolega”, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, uhapšen je službenik niške policije. Novinari nezvanično saznaju da se radi o inspektoru.

Sektor unutrašnje kontrole stavio je lisice na ruke M. I. koji se tereti za krađu.

Sumnja se da je on u jednom restoranu u Kragujevcu uzeo torbicu sa novcem od svojih kolega. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu - navode u policiji.

Dodaju da je protiv M. I. pokrenut disciplinski postupak i da će biti udaljen iz službe do okončanja postupka.

Inače, novinari Južnih vesti saznaju da se radi o inspektoru koji je dugo radio u krvnim deliktima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Inspektor niške policije opljačkao kolegu u Kragujevcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Dec.2019, 10:54

Kako su potvrdili u PU Niš, zbog sumnje da je u jednom kragujevačkom restoranu “uzeo torbicu sa novcem od svojih kolega”, uhapšen je M.I. službenik niške policije..Nakon reakcije Sektora unutrašnje kontrole, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.