Izvor: Blic, 19.Okt.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškaraca koji je palio rastinje blizu auto-puta kod Batočine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. Đ. (1951) iz Batočine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog paljenja njive kod auto-puta

Izvor: RTS, 19.Okt.2018

S. Đ. (1951) iz Batočine uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je u sredu zapalio nisko rastinje u blizini auto-puta Beograd-Niš. . On je osumnjičen da je 18. oktobra 2018. godine u ranim jutarnjim satima zapalio nisko...

Nastavak na RTS...

HITNA AKCIJA MUP-A! On je taj? Uhapšen OSUMNJIČENI za izazivanje DIMA zbog kojeg je došlo do SAOBRAĆAJKE SMRTI na auto-putu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. Ð. (1951) iz Batočine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti...On je osumnjičen da je 18. oktobra 2018. godine u ranim jutarnjim satima zapalio nisko rastinje na dve katastarske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.