Uhapšen Kragujevčanin zbog ubistva u pokušaju

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 11:29

Uhapšen Kragujevčanin zbog ubistva u pokušaju

Kragujevac -- A. J. (25) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je 2. aprila u naselju Aerodrom tog grada, iz automobila ispalio hitac iz vatrenog oružja u sugrađanina (32).

Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, navodi se u saopštenju MUP-a.

Dodaje se da je nakon zadržavanja, priveden nadležnom tužilaštvu radi saslušanja, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog pokušaja ubistva u kragujevačkom naselju

Izvor: RTS, 08.Jun.2020

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su A. J. iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na RTS...

Mesec dana pritvora osumnjičenom da je dodirivao dete na Novom naselju

Izvor: Radio 021, 09.Jun.2020, 07:29

Novosađaninu V.M. (43), koji je uhapšen u subotu na Novom naselju zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji, određen je pritvor do 30 dana...On se sumnjiči da se obraćao na nedozvoljen način maloletnicima, a jednu devojčicu je i dodirivao...Slučaj je, prema navodima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.