UHAPŠEN BRAT DARKA ŠARIĆA! Pao u akciji Balkanski ratnik - evo za šta se tereti i kakva mu kazna sledi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 19:24

UHAPŠEN BRAT DARKA ŠARIĆA! Pao u akciji "Balkanski ratnik" - evo za šta se tereti i kakva mu kazna sledi

Željko Vujanović, brat Darka Šarića, uhapšen je danas u Kragujevcu.

Nezvanično, Vujanović je uhapšen i sproveden na izdržavanje kazne po ranijoj presudi. Vujanović, je brat od tetke narko-bosa Darka Šarića. Bio je uhapšen u akciji "Balkanski ratnik".

Vujanović je optužen da je sa Šarićem i Goranom Sokovićem organizovao grupu za trgovinu kokainom, i pred većem Specijalnog suda u ranijim ročištima je objasnio svoj odnos sa Šarićem, negirajući ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što mu tužilaštvo stavlja na teret.

Vujanović je, takođe, istakao da se nikada neće odreći brata Darka dodavši da su otvorili klub "Kazino" u Kragujevcu. Pre toga bio je košarkaški reprezentativac, zatim je trenirao decu.

Prema njegovim rečima u jedinoj izjavi "Večernjim novostima" 2001. godine otišao je u Italiju gde je radio kao obezbeđenje.

- U Kragujevcu me svi znaju, nisam opasan momak - kazao je tada Vujanović i objasnio da je dosta putovao u Italiju i da tamo ima mnogo prijatelja.

Skoro sva putovanja vezana su za takmičenja pasa. Kazao je i da je bio u skoro svim italijanskim gradovima, ali ne i u Tireniji i Pizi, gde je policija zaplenila oko 200 kilograma kokaina.

- Sa Darkom sam se od prve polovine 2008. viđao u Crnoj Gori i to su uglavnom bile porodične proslave - objasnio je svojevremeno Vujanović.

Darko Šarić je osužen tada na 15 godina zatvora, a na istu kaznu zatvora osuđen je i Goran Soković, koji je u bekstvu i kojem se sudilo u odsustvu. Željko Vujanović osuđen je na 14 godina zatvora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UHAPŠEN BRAT DARKA ŠARIĆA Željko Vujanović "pao" u Kragujevcu, sproveden na izdržavnaje kazne od 14 godina

Izvor: Blic, 16.Apr.2021

Željko Vujanović, brat od tetke Darka Šarića, uhapšen je danas u Kragujevcu i sproveden na izdržavanje kazne od 14 godina zatvora na koju je u oktobru prošle godine pravosnažno osuđen zbog krijumčarenja kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.